oferte inscrise de
Tamicris Tours
Oferta excursie in Austria
inscrisa de Tamicris Tours
Craciun Viena Autocar Timisoara
Viena
359 euro/persoana
6 zile
transport: autocar-plecare din Timisoara
valabilitate oferta: 01 ian 2013 - 23 dec 2013


REZERVARE OFERTA >>

Detalii:
22 Decembrie | Bucuresti – Budapesta

Plecare din Bucuresti Piata Victoriei la ora 05.00 cu destinatia Budapesta pe urmatoarele rute: Autocar 1: Bucuresti – Pitesti – Rm.Valcea – Sibiu – Sebes – Deva – Timisoara – Arad - Budapesta. Autocar 2: Bucuresti – Ploiesti – Campina – Brasov – Sighisoara – Targu Mures – Cluj – Oradea – Budapesta. Sosire la Budapesta in functie de formalitatile vamale. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Expo 4 stars sau similar.

23 Decembrie | Budapesta – Viena: Tur de oras

Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras viena cu ghid local de Limba Romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si „Orasul Dunarii” – Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3 stars situat central sau similar.Timp liber pentru cumparaturi in imediata vecinatate a hotelului, pe celebra MARIAHILFERSTRASSE. Seara, Servirea cinei la restaurantul hotelului.

24 Decembrie | Piata de Craciun Viena & Ajunul Craciunului

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru Vizitarea Pietei de Craciun cu insotitorul de grup. Seara, optional, va invitam la un eveniment in exclusivitate: Interra Christmas Party la Hotel Ibis Mariahilf. Tarif eveniment: 75 € /adult, 45 €/copil 6-11,99 ani, GRATUIT copil 00-05,99 ani si include: cocktail de bun venit, cina de Craciun bufet, bauturi (0.25l vin, 0.5l bere, 1 bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, DJ International, muzica si ring de dans special amenajat. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3 stars Viena sau similar.

25 Decembrie | Viena – Ziua de Craciun

Mic dejun. Intalnire cu ghidul, pentru Vizitarea Palatului Schönbrunn cu ghid local. Timp liber pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Schonbrunn. Ora 18:00 servirea cinei la restaurantul hotelului. Ora 20:30 – Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial Hofburg al celebrei orchestre „Wiener Hofburg-Orchester” (Detalii) Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o „atmosfera imperiala” la celebra sala de concerte si festivitati „Festsaal” a Palatului Imperial „Hofburg”. (Transferul la si de la concert este asigurat cu autocarul Interra). Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3 stars Viena.

26 Decembrie | Viena – Budapesta

Mic dejun. Excursia continua spre Budapesta. Sosire in cursul dupa amiezei. Tur de oras Budapesta: Opera, Piaţa Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul regal, Catedrala regală de încoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor, etc. Continuam cu vizitarea Pietei de Craciun de la Budapesta. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulash, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Tarif: 30 €/persoana, minim 30 de platitori (transfer inclus). Cazare Hotel Expo 4 stars Budapesta.

27 Decembrie | Budapesta – Bucuresti

Mic dejun la hotel. Plecare dimineata spre Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

Plecare, perioada circuit: 22.12-27.12. 2013

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Transport cu autocar Interra de 4 stars
• 5 nopti cazare cu mic dejun la Hoteluri de 4 stars si 3 stars
• Tur de oras Budapesta
• Vizitarea Pietei de Craciun de la Budapesta
• Tur de oras Viena panoramic si pietonal cu Ghid local de Lb Romana
• Vizitarea Pietei de Craciun de la Viena
• Ghid local de Lb Romana pentru vizitarea Palatului Schonbrunn (biletul de intrare se achita local)
• 3 cine in zilele de 22, 23, 25 Decembrie
• Bonus Concertul Extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester de la Palatul Hofburg

Servicii neincluse:
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice
• Interra Christmas Party la Hotel Ibis Mariahilf. Tarif eveniment: 75 € /adult, 45 €/copil 6-11,99 ani, GRATUIT copil 00-05,99 ani si include: cocktail de bun venit, cina de Craciun bufet, bauturi (0.25l vin, 0.5l bere, 1 bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, DJ International, colinde, muzica si ring de dans special amenajat (se rezerva si se achita din tara, odata cu pachetul turistic).